BiCs Crypto Video News Show: Alt sæson 2021 – Alt hvad du behøver at vide

Bitcoins faldende dominans har fornyet forventningerne til den næste ‚alt-sæson‘.

Flere bemærkelsesværdige altcoins har allerede taget højdepunkter fra hele tiden

Interessen for DeFi- og Ethereum-skalering ser ud til at føre til de seneste prisstigninger på altcoin.

Vil du lære at handle? Få en nybegynderguide fra _BeInCrypto Academy_ nu!

Trust Project er et internationalt konsortium af nyhedsorganisationer, der bygger standarder for gennemsigtighed.

I dagens video gør BeInCryptos Jessica Walker sag for et kommende altcoin-rally, populært benævnt ‚alt-sæson‘.

Da bitcoins (btc) dominans på kryptovalutamarkedet for nylig er faldet, er mange investorer håbefulde på fornyet interesse for ikke-btc-aktiver.

Flere såkaldte altcoins har for nylig ramt nye all-time highs (ATH). Drevet af en interesse i DeFi og fremskridt inden for Ethereum (eth) lag-2-skaleringsteknikker, mener nogle industriobservatører, at løbet af disse aktiver virkelig er sat til at starte.

Se BiCs seneste Crypto Video News Show her:

Bitcoin Dominance Dropping

Bitcoin-dominansen nåede et højdepunkt på 71,6% den 5. januar 2021. Undervejs af bullish nyheder om institutionelle og virksomhedsinvesteringer steg btc’s markedsværdi i forhold til altcoins i de sidste måneder af 2020.

Dominans på Bitcoin er faldet til det laveste niveau siden september sidste år . Mandag tegnede btc’s markedsværdi sig kun for 60,55% af hele kryptomarkedet.

Interessant nok repræsenterede sidste september også en kortvarig top i Total Value Locked (TVL) i Decentralized Financial (DeFi) applikationer. Den 2. september faldt DeFi-markedet kortvarigt fra 9,44 milliarder dollars til 7,86 milliarder dollar, da btc-dominansen vendte om fra laveste niveau på 54,7%.

Ethereum og andre alts hit ATH

Mens bitcoinprisen er faldet fra tidens højder omkring $ 42.000 tidligere på denne måned, er mange altcoinpriser siden steget til nye. Store DeFi-protokoller og de netværk, der understøtter dem, har klaret sig særligt godt.

Ethereums markedsdominans voksede med ca. 11%, da btc’s dominans faldt. Eth nåede en heltidshøjde på $ 1.476 på mandag. Mike Novogratz fra Galaxy Digital mener, at eth vil fortsætte sin stigning og forudsiger højder på $ 2.600 i de kommende måneder.

Også stigende til nye højder var link ($ 25,83), uni ($ 12,90), egld ($ 54,03) og aave ($ 348,54). Sådanne præstationer har mange investorer optimistiske med hensyn til en potentiel ny alt-sæson.

Væksten i DeFi er sandsynligvis en af ​​de største drivkræfter bag nylige ændringer i btc-dominans. Blandt de mønter, der rammer deres højdepunkter, er den dominerende DeFi-platform: ethereum; den dominerende DeFi-orakletjeneste: link; den dominerende decentrale børs (DEX): uni; og større DeFi likviditetsprotokol: aave.

Derudover har nyere smarte kontraktplatforme, der er i stand til at understøtte deres egne DeFi-økosystemer, også ramt højeste tider. Eksempler er Elrond (egld) og lavine (avax).

Layer-2-skalering og Airdrops drev DeFi-interesse

BeInCrypto rapporterede for nylig, at potentielle fremtidige luftdrops på de platforme, der lanceres med lag-2-understøttelse, kan være en væsentlig faktor i væksten af ​​visse protokoller. Ligesom Uniswap i 2020 blev tidligere airdrops distribueret efter tidligere platformbrug og repræsenterede en risikofri mulighed for at tjene penge.

Både Loopring (lrc) og Optimism har for nylig integreret lag-2 skaleringsteknikker i form af zkrollups og optimistiske rollups. Manglende styringstoken ved begge projekter og planer om at følge en ‚ vej til decentralisering ‚ har mange observatører, der forventer fremtidige luftdrops.

Mens udsigten til lag-2-projektluftdråber måske tilskynder til større brug af ethereum, ser skaleringsfordelene ved opsamling og anden skaleringsindsats ud til at øge Ethereums samlede kapacitet betydeligt.

Høje gaspriser på netværket repræsenterede tidligere en flaskehals til vedtagelse for brugere med lavere nettoværdi. Takket være friske indkomstgenererende muligheder og lavere gaspriser kan en tilstrømning af nye brugere være lovende drivere til en kommende alt-sæson.